Vrchnost

Zastupitelstvo městyse Čachrov dne 17. 6. 2021 v Javorné v penzionu „U Silnice“ 19,00 hodin

UPDATE: Dle vyjádření administrativní pracovnice úřadu městyse paní Hřebcové neuveřejnění informace nebylo úmyslem, ale chybou. Toto vysvětlení akceptuji a zároveň se omlouvám za možná až expresivní vyjádření na webu a FB. To že jsem se nemohl zúčastnit zastupitelstva mne dost mrzelo, připravil jsem nějaká témata která jsem chtěl na zastupitelstvu otevřít.

Poslední zastupitelstvo městyse proběhlo v „utajení“ za skoro nulové účasti veřejnosti, dne 17. 6. 2021 v Javorné v penzionu „U Silnice“ v 19,00 hodin, jako veřejnost  se sešli 2 osoby včetně paní ředitelky ZŠ Čachrov která podávala na VZ zprávu o činnosti školy.

Byly doby kdy jsme byli informováni o konání zastupitelstva mobilním rozhlasem a někdy i emailem, oznámení bylo vyvěšeno pouze na vývěsce a elektronické vývěsce a ostatní komunikační kanály byly opominuty. Ano, je pravda , že obec tímto nic nezanedbala a svolání zastupitelstva je zřejmě platné. Je zcela legitimní otázka, proč se tak stalo ? Byl to záměr ? Něco se skrývalo ?  Jedná se o novou kumunikční strategii vedení ? Bude mobilní rozhlas už jen na výzvy prodeje slepiček ?

 

ZM_17_06_21

Jan Kynčl

Majitel těchto stránek a zároveň jejich webmaster a šéfredaktor